Search found 1863 matches

by Tyrence
Wed Aug 09, 2017 4:08 am
Forum: General
Topic: Issue with 3.5 RC 1
Replies: 17
Views: 472

Re: Issue with 3.5 RC 1

Kista, after going back to the previous version, you don't get the error anymore on Windows 8.1, correct?
by Tyrence
Mon Aug 07, 2017 9:37 am
Forum: General
Topic: Issue with 3.5 RC 1
Replies: 17
Views: 472

Re: Issue with 3.5 RC 1

I'm starting to think that Eli might be right and that the new windows console might be what's causing the issue. Can anyone try his suggestion and let me know if it fixes the problem? Try checking "Use legacy console" and then restart the bot, and then make sure it's still checked. If tha...
by Tyrence
Wed Aug 02, 2017 5:54 pm
Forum: General
Topic: Issue with 3.5 RC 1
Replies: 17
Views: 472

Re: Issue with 3.5 RC 1

I believe that this is only an issue in 3.5_RC1 and not the previous versions but I appreciate the info. I will check that when I have a chance to make sure.
by Tyrence
Fri Jul 28, 2017 7:16 am
Forum: General
Topic: Issue with 3.5 RC 1
Replies: 17
Views: 472

Re: Issue with 3.5 RC 1

My first fix didn't fix it. So I'm going to try something else.
by Tyrence
Tue Jul 25, 2017 12:51 am
Forum: Modules
Topic: [REQUEST] Welcome Module!
Replies: 8
Views: 273

Re: [REQUEST] Welcome Module!

So you'll want to make a folder for your module, maybe WELCOME_MODULE or similar. Then inside you'll have one or more controllers. So in this case I might call it WelcomeController.php . Here is an example. I prefixed my commentary with triple slashes (///). One common gotcha is that you must use th...
by Tyrence
Tue Jul 25, 2017 12:43 am
Forum: Modules
Topic: [REQUEST] Welcome Module!
Replies: 8
Views: 273

Re: [REQUEST] Welcome Module!

<?php /// You can use whatever namespace you want but typically you want something that identifies yourself. namespace orgbot\Modules; /// note that we use an annotation library in Budabot, which means that some comments are more than just "Comments" /// annotations are defined in a commen...
by Tyrence
Mon Jul 24, 2017 11:52 pm
Forum: General
Topic: Issue with 3.5 RC 1
Replies: 17
Views: 472

Re: Issue with 3.5 RC 1

I was able to reproduce this. And I have an idea of what it might be. I'm going to test some things and see if I can get it fixed.
by Tyrence
Sat Jul 15, 2017 8:28 pm
Forum: General
Topic: Issue with 3.5 RC 1
Replies: 17
Views: 472

Re: Issue with 3.5 RC 1

How long does it usually take before it stops scrolling?
by Tyrence
Thu Jul 13, 2017 3:51 pm
Forum: General
Topic: Issue with 3.5 RC 1
Replies: 17
Views: 472

Re: Issue with 3.5 RC 1

OK, I'll see if I can reproduce this on my Windows machine. I can't think what might have changed to caused this tho.
by Tyrence
Wed Jul 12, 2017 1:08 am
Forum: General
Topic: Issue with 3.5 RC 1
Replies: 17
Views: 472

Re: Issue with 3.5 RC 1

Does the screen go black? Or does it just stop scrolling?

Go to advanced search